Kurv 0

Betaling
Svampefarm modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. og er inkl. moms.

Svampefarm bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Svampefarm leverer 1-7 hverdage efter ordren er indgået. Skulle der ske forsinkelser ud over dette vil kunden altid blive kontaktet.

Reklamationsret
Der gives altid reklamation på vores svampekit, hvis det skulle ske at det ikke udvikler svampe. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Svampefarm tager ikke imod returvarer, da indholdet helst skal sættes i gang med det samme og alternativt ligge på køl. Returvare mister derfor kvalitet og vil ikke kunne videresælges.

Ved evt. fejl eller mangler rettes henvendelse til:

hej@svampefarm.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, overføres beløbet tilbage til det betalingskort, der blev brugt til at afgive ordren. Der kan gå op til 7 hverdage før transaktionen er endelig gennemført.

Er der betalt med direkte bankoverførsel, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb til denne.

Fortrydelsesret
Da der er tale om levende materiale gælder samme lovgivning som ved køb af fødevarer. Der gives derfor ikke 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Hvis I fortryder en ordrer skal I derfor kontakte os hurtigst muligt på hej@svampefarm.dk

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk